On es troben les instal·lacions de Vantrip?

Som al carrer bosc tancat, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona. A tan sols 20 minuts de Barcelona i molt ben comunicats amb l’AP-7 i la C-58.

Què inclou el lloguer?

En el preu del lloguer tens inclòs l’IVA i l’assegurança bàsica amb assistència en carretera, a més de tot l’equipament necessari.

També disposem d’equipaments extra com: portabicicletes, cadires de nadó, navegador GPS, WC químic, entre d’altres. Consulta disponibilitat i condicions.

Hi ha uns dies mínims de lloguer?

En temporada baixa i temporada mitja el lloguer mínim és de 3 dies, exceptuant ponts i festius. En temporada alta i especial el lloguer mínim és de 7 dies.

Quants anys he de tenir per poder llogar?

Has de tenir complerts els 25 anys i disposar del carnet de conduir classe B amb almenys 2 anys d’antiguitat i vàlid en tota la Unió Europea.

Quina és la política de cancel·lacions?

Política de cancel·lació i assegurança Vantrip

Quina documentació necessito per fer una reserva?

Després de realitzar la reserva caldrà enviar una còpia del teu DNI o passaport, així com de la teva permís de conduir mitjançant correu electrònic a reservas@vantrip.es.
El dia de recollida de la furgoneta s’han de presentar els documents originals.

He de dipositar una fiança?

Cal dipositar una fiança en efectiu o targeta de crèdit durant la recollida de la furgoneta. (La fiança depèn de l’assegurança que hagis triat)

La fiança serà retornada íntegrament al final del contracte de lloguer en cas de no haver-se ocasionat cap sinistre ni desperfecte per mal ús o negligència tant a l’interior o exterior de la furgoneta.

Puc afegir conductors addicionals?

Sí, sempre que es lliuri tota la documentació necessària abans de la recollida (via email a reservas@vantrip.es) i de forma original el dia del lliurament de la furgoneta.

Així mateix ha de complir els requisits mínims: Més de 25 anys i més 2 anys d’antiguitat de carnet de conduir tipus B, vàlid en tota la UE.

Hi ha alguna restricció en el quilometratge?

Depèn del tipus d’assegurança que triïs. Les nostres assegurances Plus i Premium tenen quilòmetres il·limitats.

Quantes persones poden viatjar i dormir en una furgoneta camper?

Les nostres furgonetes camper estan homologades per a 4 o 5 places, depenent del model.

Puc portar la meva mascota amb mi?

Sí, sempre que es respecti el vehicle i en el moment de devolució de la furgoneta es trobi sense olors, pèls ni desperfectes.
En cas que la furgoneta, no sigui retornada en les mateixes condicions higièniques que com es trobava en el moment del lliurament, es descomptarà de la fiança un total de 60 € en concepte de neteja.

Cal indicar en el moment de la reserva que duràs a la teva mascota amb tu.

Es pot fumar o encendre espelmes a la furgoneta?

No. Per respecte a futurs clients, no es permet fumar dins de les nostres furgonetes. Així mateix, tampoc es poden encendre espelmes a l’interior de l’habitacle.

Puc deixar el meu cotxe a les vostres instal·lacions?

Sí. Disposem d’un aparcament tancat on pots estacionar el teu vehicle. Aquest servei no té cost.

Puc sortir d'Espanya amb la furgoneta?

Sí. L’assegurança cobreix tant Europa com Àfrica.

¿Quins són els horaris de lliurament i devolució de la furgoneta?

L’horari de lliurament i devolució de les furgonetes és de dilluns a divendres de 09: 00h a 19: 00h a les nostres instal·lacions ubicades al carrer bosc tancat 20 de Cerdanyola, a tan sols 20 minuts de Barcelona.

Para alquileres de fin de semana, la devolución será el domingo de 19:00h a 21:00h. En el caso de que la furgoneta no se encuentre alquilada para el lunes siguiente, también se podrá devolver el lunes entre las 09:00h y 10:00h.

¿Quins són els horaris de lliurament i devolució de la furgoneta per al paquet de cap de setmana?

L’horari de lliurament i devolució de les furgonetes i correspon al paquet de cap de setmana és el següent:

Lliurament divendres de 09: 00h a 20: 00h i devolució el dilluns abans de les 10: 00h. Tant el lliurament com la devolució seran a les nostres instal·lacions ubicades al carrer Sant Salvador nº19 de Ripollet, a tan sols 20 minuts de Barcelona.

Quina alçada tenen les furgonetes?

Depenent del model tenen una alçada de 2 a 3,20 metres d’alçada. Podeu trobar aquesta informació a la descripció de cada furgoneta.

Quin combustible utilitzen les furgonetes camper?

Les nostres furgonetes utilitzen combustible dièsel.

Què he de fer si hi ha una avaria?

Totes les nostres furgonetes disposen de Servei d’Assistència en Carretera inclòs en el lloguer les 24 hores tots els dies de l’any.

És imprescindible que davant qualsevol incidència posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon facilitat per a tal efecte. Estem disponibles 24/7 davant de qualsevol urgència que puguis tenir.

Nosaltres ens encarregarem de realitzar totes les gestions necessàries per garantir una resolució satisfactòria, tant amb el Servei d’Assistència o qualsevol agent que intervingui en el procés.

Puc venir a veure una furgoneta abans de llogar-la?

Per descomptat, les nostres portes estan obertes per a tu en l’horari que apareix a la nostra pàgina de contacte.
Et recomanem ens truquis abans per preguntar i assegurar-te que la furgoneta que vols veure no es troba en ruta.

Es poden instal·lar cadires de bebè o nen a la furgoneta?

Sí, es poden anar. Haureu d’indicar-nos durant el procés de reserva.

Estan coberts els objectes personals per l'assegurança?

No, l’assegurança de lloguer no cobreix la pèrdua, deteriorament o robatori de les teves pertinences personals.

Podem portar les nostres bicicletes?

Sí podem muntar un prestatge de bicicletes per dos a un cost segons la tarifa. Cal indicar-lo durant el procés de reserva.