### Freedom on Wheels ###
Som al carrer Sant Salvador 19 de Ripollet. A tan sols 20 minuts de Barcelona. Si vols podem recollir-te a l’aeroport oa l’estació de tren (servei segons disponibilitat).
En el preu del lloguer tens inclòs l’IVA i l’assegurança bàsica amb assistència en carretera, a més de tot l’equipament necessari.

També disposem d’equipaments extra com: portabicicletes, cadires de nadó, navegador GPS, WC químic, entre d’altres. Consulta disponibilitat i condicions.

En temporada baixa i temporada mitja el lloguer mínim és de 3 dies, exceptuant ponts i festius. En temporada alta i especial el lloguer mínim és de 7 dies.
Has de tenir complerts els 25 anys i disposar del carnet de conduir classe B amb almenys 2 anys d’antiguitat i vàlid en tota la Unió Europea.
Fins a 30 dies abans de la recollida de la furgoneta es reemborsarà el 100% de la fiança. Entre 15 i 29 dies abans de la recollida de la furgoneta es reemborsarà el 50% de la fiança. Menys de 15 dies abans de la recollida de la furgoneta no es reemborsarà la fiança.
Després de realitzar la reserva caldrà enviar una còpia del teu DNI o passaport, així com de la teva permís de conduir mitjançant correu electrònic a reservas@vantrip.es.

El dia de recollida de la furgoneta s’han de presentar els documents originals.

Cal dipositar una fiança en efectiu o targeta de crèdit durant la recollida de la furgoneta. (La fiança depèn de l’assegurança que hagis triat)

La fiança serà retornada íntegrament al final del contracte de lloguer en cas de no haver-se ocasionat cap sinistre ni desperfecte per mal ús o negligència tant a l’interior o exterior de la furgoneta.

Sí, sempre que es lliuri tota la documentació necessària abans de la recollida (via email a reservas@vantrip.es) i de forma original el dia del lliurament de la furgoneta.

Així mateix ha de complir els requisits mínims: Més de 25 anys i més 2 anys d’antiguitat de carnet de conduir tipus B, vàlid en tota la UE.

Depèn del tipus d’assegurança que triïs. Les nostres assegurances Plus i Premium tenen quilòmetres il·limitats.
Les nostres furgonetes camper estan homologades per a 4 o 5 places, depenent del model.
Sí, sempre que es respecti el vehicle i en el moment de devolució de la furgoneta es trobi sense olors, pèls ni desperfectes.

En cas que la furgoneta, no sigui retornada en les mateixes condicions higièniques que com es trobava en el moment del lliurament, es descomptarà de la fiança un total de 60 € en concepte de neteja.

Cal indicar en el moment de la reserva que duràs a la teva mascota amb tu.

No. Per respecte a futurs clients, no es permet fumar dins de les nostres furgonetes. Així mateix, tampoc es poden encendre espelmes a l’interior de l’habitacle.
Sí. Disposem d’un aparcament tancat on pots estacionar el teu vehicle. Aquest servei no té cost.
Sí. L’assegurança cobreix tant Europa com Àfrica.
L’horari de lliurament i devolució de les furgonetes és de dilluns a divendres de 09: 00h a 19: 00h a les nostres instal·lacions ubicades al carrer Sant Salvador núm 19 de Ripollet, a tan sols 20 minuts de Barcelona.
Para alquileres de fin de semana, la devolución será el domingo de 19:00h a 21:00h. En el caso de que la furgoneta no se encuentre alquilada para el lunes siguiente, también se podrá devolver el lunes entre las 09:00h y 10:00h.
L’horari de lliurament i devolució de les furgonetes i correspon al paquet de cap de setmana és el següent:

Lliurament divendres de 09: 00h a 20: 00h i devolució el dilluns abans de les 10: 00h. Tant el lliurament com la devolució seran a les nostres instal·lacions ubicades al carrer Sant Salvador nº19 de Ripollet, a tan sols 20 minuts de Barcelona.

Les nostres furgonetes tenen una alçada de 2,00m. Només poden accedir a aparcaments amb altures superiors a 2,10m.
Les nostres furgonetes utilitzen combustible dièsel.
Totes les nostres furgonetes disposen de Servei d’Assistència en Carretera inclòs en el lloguer les 24 hores tots els dies de l’any.

És imprescindible que davant qualsevol incidència posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon facilitat per a tal efecte. Estem disponibles 24/7 davant de qualsevol urgència que puguis tenir.

Nosaltres ens encarregarem de realitzar totes les gestions necessàries per garantir una resolució satisfactòria, tant amb el Servei d’Assistència o qualsevol agent que intervingui en el procés.

Per descomptat, les nostres portes estan obertes per a tu en l’horari que apareix a la nostra pàgina de contacte.
Et recomanem ens truquis abans per preguntar i assegurar-te que la furgoneta que vols veure no es troba en ruta.
Sí, es poden anar. Haureu d’indicar-nos durant el procés de reserva.
No, l’assegurança de lloguer no cobreix la pèrdua, deteriorament o robatori de les teves pertinences personals.
Sí podem muntar un prestatge de bicicletes per dos a un cost segons la tarifa. Cal indicar-lo durant el procés de reserva.