INFORMACIÓ

Adreça:
Carrer Bosc tancat, 20
08290 Cerdanyola del Vallès
Barcelona

Telèfon:
+34 656 193 779

CONTACTA'NS

AIXÍ ENS DEFINIM


Vantrip som un equip jove i professional, apassionats per el món del motor i enamorats de les furgonetes camper.

Després de molts anys d’experiència professional al món de la mecànica, decidim fer realitat el nostre somni, on nostra passió es va convertir en la nostra professió, posicionant-nos com a referent en el sector de lloguer de furgonetes Camper.

Pas a pas i amb bona lletra ens afermem al mercat, compartint uns valors de claredat, honestedat, bon treball i professionalitat.

Actualment comptem amb una flota totalment personalitzada de furgonetes Volkswagen, des del model clàssic de Califòrnia T4, fins al més actual del mercat la Volkswagen T6.

Gaudint cada dia i il·lusionant-nos amb cadascun dels nostres projectes, també camperizamos tot tipus de furgonetes de forma artesanal. Comptem amb el millor equip tècnic i mecànic, professionals experimentats en la creació de mobles a mesura per a la vostra furgoneta.

A més, el nostre equip d’assessors us ajudarà a prendre la millor decisió de compra al moment de triar la vostra nova camper.

El servei integral del món camper: Lloguer, Camperización, Manteniment, Mecànica i Assessorament professional. Tot en un mateix lloc, Vantrip.

PER QUÈ VANTRIP?


Des de fa anys el turisme ha experimentat un gran creixement, la qual cosa ha generat que molts de nosaltres optem per canviar unes vacances estrictament convencionals (destino + allotjament + activitats programades) per una experiència nova, sense límits, sense estrès, sense presses, una experiència diferent i única, viatjar en una furgoneta camper.

D’aquesta manera, neix VanTrip, després de 10 anys viatjant en furgoneta i treballant en el sector, vam fer de la nostra passió, la nostra professió. Creant així, una empresa professional, dinàmica i compromesa amb atenció personalitzada als nostres clients.

No solament t’assessorem a escollir el motor de la teva escapada, sinó els possibles trajectes que pots realitzar, llocs on pots parar, racons meravellosos per visitar, rutes per improvisar, on clarejar, on practicar el teu esport, on conèixer a altres acampadors, etc.

Volem garantir que el teu experiéncia sigui inoblidable, i per a això t’ajudem en tot el que necessitis des del minut un.

Amb el nostre lema, “On, com i amb qui vulguis” volem transmetre el nostre treball. Oferir-te la possibilitat de triar una ruta i no una rutina, de prendre un rumb diferent, de viure el que serà, sens dubte, una de les millors experiències de la teva vida.

Volem que coneguis el món, que tornis a un estat de joventut etern, que treguis suc al teu viatge, i que l’únic problema a bord de les nostres campers, sigui que una vegada que ho provis, no vulguis viatjar d’una altra manera.

Si necessites una escapada per sentir-te lliure, o viure noves aventures en família, o perquè no, simplement provar una manera diferent de viatjar amb la teva parella. Sigui com sigui, VanTrip t’ho posa fàcil.