Lloguer Camper Barcelona

Si estàs pensant en el lloguer camper Barcelona, llavors has arribat al lloc correcte ja que llogar una camper és una excel.lent idea per sortir a recórrer la ciutat o els seus voltants. ⇨ ⇨ ⇨ Visita el nostre catàleg de furgonetes complet.

En el següent article, et mostrarem tot el que has de saber sobre el lloguer camper Barcelona per a què aquestes vacances puguis disfrutar d’un viatge tranquil, familiar i molt divertit.

Els nostres models de furgonetes Camper de lloguer

desde

95€/día

ford custom

desde

95€/día

sun living 2018

desde

95€/día

La major part de les persones té una idea equivocada de les campers familiars i no saben molt bé com és el procés que es realitza per poder-ne llogar una. El que és ideal és que es trobi quant més a prop possible de la teva localitat perquè sigui molt més senzill el lloguer i l’entrega.

Llogant una furgoneta camper a Barcelona es poden fer grans i divertits recorreguts per les carreteres del país. Només necessites empacar el que consideris necessari i emportar-te una càmera de video o el teu telèfon intel.ligent per poder guardar records del teu divertit viatge.

Per què llogar una camper a Barcelona

Llogar una furgoneta camper a Barcelona pot ser una alternativa a les vacances convencionals. Si estàs cansat dels llargs recorreguts en avió o en vaixell i desitges passejar però d’una manera més relaxada, aquesta és una opció excel.lent.
Amb aquesta camper pots tenir totes les comoditats que ofereix la teva casa, però dins del cotxe. És ideal per tota la família ja que aquestes furgonetes tenen molt d’espai i a dins tens totes les comoditats que et puguis imaginar: cuina, lavabo, mobles, fins i tot, televisió.

Si ets un bon conductor i desitges un recorregut pel país en carretera des de Barcelona, aquesta és una bona manera de fer-ho.

Entre els avantatges que posseeix tenir unes vacances dins una camper destaca que s’estalviaran molts diners. Tot el que necessites està al teu vehicle, només haurà de parar per conèixer nous llocs i divertir-se. No necessitarà reservar habitacions cares d’hotel ni gastar en restaurants, ja que tot ho tindrà a mà amb un simple lloguer camper a Barcelona.


Quina és la diferència entre llogar una camper i una furgoneta?

La majoria de les persones que deconeixen del tema creuen que llogar una camper i una furgoneta és el mateix. Però la veritat és que estan totalment equivocats, ja que existeixen moltes diferències entre els dos tipus de vehicles.

Les campers estan totalment equipades, com deiem abans. Són vehicles pensats per la família ja que tenen llits, lavabo, cuina i mobles. Només necessitaràs sortir de la camper per passejar i divertir-te, mentre que les furgonetes són solament vehicles amplis amb bastant espai, però no deixen de ser cotxes corrents amb seients i un volant.

Les furgonetes només serveixen per a què un grup de persones considerablement gran vagi més còmodament que en un cotxe domèstic. Hauran de fer parades en el camí per anar al lavabo, menjar i dormir durant el trajecte.

La diferència que existeix entre les dues coses és enorme. No obstant això, personalment et recomanem llogar-la a Barcelona, ja que pots trobar-ho a la teva localitat, l’experiència del camper és totalment diferent i és més còmode per la família.


Què podem trobar en una furgoneta camper?

Dins de les opcions que ofereixen aquestes vans hi ha una enorme varietat de comoditats, entre les que tenim:

  -Cuina elèctrica
  -Rentaplats
  -Llit
  -Bona il.luminació
  -Dutxes
  -Nevera
  -WC químic
  -Depòsit d’aigua
  -Panels solars
  -Bons espais

Cada un d’aquests elements varia en funció del model camper que escolleixis. Podràs arribar a qualsevol destí amb la teva família, d’una manera molt acollidora. Ideal per viatges llargs on no hauràs de pagar per allotjament. Seria com portar la teva casa al viatge dins del cotxe.

Pots veure amb mes detall l’interior d’una camper gran volum en aquest vídeo tutorial que ens van fer les nostres amigues Viure despentinades:

Què puc fer amb una furgoneta camper a Barcelona

Et demanaràs què pots fer amb una camper, però la prefunta casi es respon sla: el que pots fer amb la teva camper una vegada firmis el contracte de lloguer és passejar i nomñes viatjar per carretera.
Existeixen moltes rutes per recórrer Barcelona i els seus voltants. Dins la regió existeixen molts llocs interessants per visitar. Pots fer tota una setmana de recorregut o més temps si desitges recórrer cada racó d’aquesta preciosa ciutat.
Evitaràs l’enrenou tradicional dels viatgers comuns, ja que pots arribar a qualsevol lloc sense sentir el cansament d’un avió o autobús ple de passatgers, ja que per les comoditats que posseeix et sentiràs ”a casa”.

Si llogues una furgoneta camper a Barcelona la teva família estarà més unida que mai, als nens en especial els encanta aquest tipus de viatge ja que poden passar molt de temps amb els seus pares coneixent llocs nous i jugant. Anar de campament familiar amb una camper és una experiència increïblement divertida.

Fer una croada per Barcelona és una manera molt estimulant i interessant de tenir unes vacances d’estiu agradables, plenes d’aventures, hauries d’intentar-ho. Llogar-la és un procés senzill i, el que és millor, la pots llogar a prop de la teva localitat sempre que sàpigues conduir, tenguis dos anys d’antiguitat en el teu permís de conduir i siguis major de 25.

Què has de tenir en compte abans de llogar

No és cosa d’un altre món. És un procés molt senzill però has de fer la paperassa on et compromets a cuidar la furgo. Revisa que estigui assegurat contra accidents i quins són els tipus de danys que no cobreix l’assegurança, és indispensable una llicència de conduir i tenir més de 25 anys ja que aquest és un vehicle de mida considerable i més d’això duràs passatgers a bord.
També en el contracte has de revisar la secció d’animals de companyia ja que a Vantrip és possible emportar-te al teu peludet de vacances familiars, has de revisar bé les clàusules. També has de recordar que la camper es lloga per dies, hi ha diferents tipus de contrate depenent dels dies que vulguis viatjar: pot ser una setmana, 15 dies, o inclús més.


Passes que he de seguir per llogar

Tota la informació està a la pàgina web. No oblidis aclarir tots els teus dubtes abans de realitzar el contracte per major seguretat.

1. Accedeix des de la nostra pàgina web a la furgoneta que vols llogar, selecciona en el calendari les dates i emplena el formulari amb les teves dades personals.
2. Una vegada confirmada la disponibilitat de la furgoneta, serà necessari l’ingrés d’una paga i senyal del 35% del valor total de la reserva, el qual podràs pagar en el moment amb targeta de crèdit/dèbit o a través de transferència bancària.
3. Rebut el pagament, la teva reserva quedarà confirmada.
4. Ja pots anar a cercar la teva furgoneta a les nostres instal.lacions. Si ho desitges, també et podem portar el vehicle allà on tu vulguis.
5. Allà hauràs de pagar la resta del lloguer, després et donarem unes instruccions de com funciona i totes les funcionalitats que té la furgoneta. També et podem facilitar rutes des de Barcelona si ho desitges.
6. Llest! El món és teu. !!

El preu del lloguer de les campers pot variar segons les instal.lacions que aquestes posseeixin al seu interior, algunes més luxoses que d’altres, la quantitat de dies i el tipus de camper modifiquen el preu.


Quines cures necessitarà una vegada llogada la furgoneta

Una vegada hagis llogat la teva camper familiar i tenguis les claus, hauràs de recordar que tot vehicle necessita cures essencials, recorda a la teva família que la camper és un vehicle que s’ha de tornar, de forma que ells puguin col.laborar per a mantenir les instal.lacions netes.

Puc viatjar amb la meva mascota?

Planificar unes vacances en companyia de les nostres mascotes sempre ha estat una feina difícil, ja sigui per la prohibició dels nostres companys d’aventures en hotels, campings, transports públics,etc. Arribant a ser un treball tediós i de vegades fent que ens donem per vençuts i deixem a les nostres mascotes a casa, amb un familiar o amic.

És per això que des de Vantrip t’oferim la solució de no haver de preocupar-te per el teu amic més fidel. Així que, emporta-te’l de viatge!

viatjar-amb-mascota